Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In juni gaat het er sportief aan toe in Duitslands grootste attractiepark: Samen met de start van het Wereldkampioenschap presenteert het Europapark talrijke sportactiviteiten van “Duitsland beweegt zich” over de Missverkiezing WM tot live verslagen van het kampioenschap. Na al het sportgebeuren kunnen de gasten zich vanaf het einde van de maand op vrijdag laten ontspannen tijdens de “After Park Lounge”.

27 mei – 09 september: Immer wieder sonntags
De geliefde entertainer en moderator Stefan Mross presenteert 16 live-uitzendingen van „Immer wieder sonntags“ op ARD. De gasten worden verwend met Volksmuziek- en schlagerartiesten op het festivalterrein van Europapark! (Uitgezonderd 04.06.)

31 mei – 03 juni: 17e Internationale Europa-Park Cup van SV Rust
Al voor de zeventiende maal dribbelen de voetbalkids om het weddenschap bij het Internationaal Europa-Park Cup van SV Rust. Manschappen uit Duitsland, Frankrijk en Zwitserland kampen van 31 mei tot 3 juni 2018 in de leeftijdsgroepen Bambinis tot D-Jugend om de felbegeerde beker. Dit tornooi is één van de grootste jeugdtornooien in Duitsland.

02 – 03 juni: Duitsland beweegt zich
Al voor de elfde maal presenteert BARMER in Europa-Park vele sportaanbiedingen. Hierbij staan plezier en beweging op de voorgrond. Naast sportieve acties voor de gehele familie beleven de kleinste gasten speciale JUNIOR CLUB activiteiten met het thema „Sport en beweging“.

02 – 10 juni: Europa-Park Zeppelin
Vanuit de luchthaven van Lahr gaat het richting de hoogte. Ontdek de regio van Europa-Park op een ademberovend en nieuw perspectief. De mooiste kunst van vliegen!

08 juni: Miss WM
Miss Germany Corporation presenteert 24 schoonheden uit de deelnemende landen van het wereldkampioenschap. Ook wanneer iedere deelnemer de titel van Miss WM 2018 verdient, kan er maar ene winnaar zijn op het einde.

11 juni: Gouden Göre
Het Duitse Kinderhulp verleent ook dit jaar een prijs aan het meest innovatief project, welke van kinderen en jeugd is ontwikkelt. Tevens zal Miriam Mack, ambassadeur Duitse kinderhulp, de „Europa-Park JUNIOR CLUB Award“ uitreiken.

14 juni – 15 juli: Groot scherm tijdens WK
Duimen drukken en hoogspanning staan ook dit jaar weer op het programma. Een groot feestfestijn verwachten de voetbalfans tot 15 juli op groot scherm op de Piazza van „Colosseo“ en op de brede Boulevard aan het Globe Theater in Europa-Park.

 21 juni: Euromuziekfestival
Grenzeloos enthousiasme en internationale combinatie! De gasten kunnen zich de gehele dag op een breed muziekspectrum verheugen en dit op verschillende podia in Europa-Park.

23 – 24 juni: Huisje in Europa
De grote pelgrimstocht van St. Bartholomäus uit Ettenheim komt naar Rust. De bezoekers hebben de gelegenheid zich met elkaar te verzoenen, praten over hun ervaringen en problemen en dit bij Europa-Park aalmoezeniers Andreas Wilhelm en Martin Lampeitl.

29 juni - 24 augustus: After Park Lounge
Partymuziek, koude dranken en lekkere snacks zijn een perfecte mix voor een geslaagd weekend! In Ijslands themabereik wordt er iedere vrijdag vanaf 20 uur stevig gevierd.