Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Professioneel artiestenprogramma gestart in Europa-Park. Gemeenschappelijk hebben Duitslands grootste Attractiepark en Europa-Park Talent Academy voor kort het „Professional Artist Program“ aangevangen. Het richt zich op uitverkorene nieuwe talenten en biedt u de mogelijkheid, een excellente, tweejarige opleiding in theorie en praktijk met diploma te bekomen.

In maart zijn de eerste zes talenten aan deze opleiding in Europa-Park begonnen. De komende 24 maanden geven Internationale docenten lessen aan de deelnemers in vier grote vakken en begeleiden ze op hun weg naar volwaardige artiesten van de toekomst. Met het „Professional Artist Program“ laten Europa-Park en Europa-Park Talent Academy een lang gekoesterde versie werkelijkheid wordt : De beroepsopleiding van jonge beginnende artiesten in eigen huis. Met dit ambitieus project bouwen Duitslands grootste attractiepark en de talenten van Katja Mack voor gekwalificeerde dansers in de toekomst en hen optimaal voorbereiden op de verschillende eisen van de entertainment-scene, alsmede een lange carrière termijn. Het doel, zich binnen een paar jaar uitpoppen tot een artiest, zijn de eerste studenten in maart begonnen aan deze erkende opleiding in een particuliere school. In de komende twee jaar zullen de 18- tot 20-jarigen zes dagen per week theorie- en praktijklessen bekomen. Naast een wetenschappelijke opleiding omvat het uitdagend curriculum een bereik van dans en acrobatiek, praktische elementen, evenals talrijke speciale cursussen en workshops. In de theoretische opleiding verwachten deelnemers de inhoud van anatomie, dansgeschiedenis, taal en entertainwereld. Zij zullen ook de creativiteit en openheid alsook intelligentie en nieuwsgierigheid van jonge talenten vinden. Artiestentechnieken, alsook het artistieke proces komt aan bod in deze opleiding.

Deze dans-acrobatische opleiding spiegelt zich als voorbeeld aan het klassieke ballet, Jazzdans en eigen dans, zoals ook de hoela hoop en luchtacrobatie. In de praktijk wordt zang, improvisatie en acteerkunst geschoold.

In gekozen bijscholingen leren de scholieren ook hoe zich het best fit houden en opvoeding of later solliciteren om een opleiding boekhouding te volgen. Daarbij mogen ook de opgeleiden zich verheugen met diverse sessies van bekende internationale Choreografen, artiesten en dansers. Optimale voorstellingen staan dicht bij de deelnemer van het begin aan bij deze „Professional Artist Program“ entertainment-afdeling en het internationaal gemeenschap van Europa-Park. Door de openbare optredens zoals medewerking bij verschillende showformaten kunnen de geleerde talenten dit rechtstreeks in Duitslands grootste Attractiepark aanleren en op deze manier podiumervaring verzamelen. Ook profiteren ze van de ervaring van gevorderde collega’s un hun jarenlange ervaring. Samen met hun wonen de studenten in het artiestenhuis. Via deze weg hebben ze steeds contact met gelijkgezinden en hoeven ze zich geen zorgen te maken over huisvesting en verpleging. De focus ligt dan hierbij volledig op een uitgesproken opleiding.. Sterk Knowhow, in totaal beschikt men over een 20-koppig team uit Europa-Park alsook van Europa-Park Talent Academy das „Professional Artist Program“. Daarbij garanderen de 18 docenten een optimaal programma zoals praktische en pedagogische gebeurtenissen in één van de faambewuste artiesten opleidingen in Duitsland. Op regelmatige tijdstippen nemen de leerkrachten testen af en behouden ze hun rug spraak over de persoonlijke ontwikkelingen van de student.. Voor het groot examen worden hierbij erkende experts uit de entertainbranche alsook andere leerrichtingen aangetrokken. Op lange termijn hebben de studenten een succesvol afgesloten perspectief van het „Professional Artist Program“ en uitzicht op een vaste plaats in Europa-Park. Door hun gekwalificeerde opleiding is ieder jong talent gevraagd en hebben zij optimale vooruitzichten om op de internationale markt een voet aan de grond te zetten. Dit jaar zijn de eerste zes talenten met hun studie in Europa-Park en Europa-Park Talent Academy begonnen. In 2019 zal het College verder 10 sollicitanten uitkiezen voor deze professionele opleiding.