Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het gaat om avontuur, verleiding en loyaliteit. „Rulantica – The Musical“, ontvoerd op een geheim eiland, waar het goede met het kwade samenkomt en de legende waar wordt.
In Europa-Park Teatro (Italiaans themabereik) duiken de bezoekers vanaf 28 april 2018 in een mythische zeewereld, intriges, waarbij de zoektocht naar magie en bron van mensen zich verbindt.

Deze Europa-Park Musical is de tweede productie van eigen huis, maar is de eerste dag show in het park. Opnieuw zorgt de Freiburgse componist Hendrik Schwarzer voor een emotioneel en adembenemend genot. Het Europa-Park Teatro stelt „Rulantica – The Musical“ voor in een typisch Italiaanse look aan de buitenkant, gedetailleerd met liefde, themavol decor en een nieuw LED-scherm.

In 1557 is het Koninklijk schip Tre Kronor op geheime missie. Zijn doel: het betoverende eiland Rulantica. Hierop zou de bron te vinden zijn van het kostbare water die de kapitein terug naar zijn vaderland wil verschepen. Wanneer de scheepsjongen Fin tijdens dit avontuur verliefd wordt op zeemeermin Kailani, ervaart hij dat de roof van deze bron de ondergang betekent van het eiland. Door deze heen en weer zoektocht naar roem en uitzicht voor het eiland Rulantica keert Fin zich uiteindelijk tegen het plan van zijn bezetene kapitein. Een strijd tussen recht en liefde ontstaat.

Een beïnvloedend decor met niet te versmaden lichtsignalen en kostuums betoveren de hele familie. Songs gespeelt door een 60-koppig symfonieorkest uit Berlin en topsolisten uit de musicalwereld, nemen de toeschouwer mee in een fascinerende tijdreis.
Om het geheel nog beter te presenteren stelt Ornella De Santis, die de mooie zeemeermin Kailani speelt, deze wereld voor door haar betoverend gezang. Elisabeth Schuler speelt als krijgster, Ulrich Grawunder als kapitein en Daniel Johnson als scheepsjongen Fin.

„Rulantica – The Musical“ is geproduceerd door Thomas Mack, management Europa-Park.
Alle liedjes van „Rulantica – The Musical“ zijn verkrijgbaar op CD en DVD via www.europapark-shop.de
Verder info: http://rulantica-musical.com/de/