Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ook in mei verwacht de bezoeker van Duitslands grootste attractiepark een hoop aan activiteiten en acties : zoals de musical Grease, het Eurovisiesongfestival of de succesvolle TV-Show „Immer wieder sonntags“. Ook voor onze allerkleinste heeft Europapark wat te bieden, Bijvoorbeeld het sprookjesfeest..

Hierbij een kort overzicht :

27. April - 30. Mei: Night.Beat.Angels
Op een nieuwe sensationele locatie, Night Beat Angels, Night.Beat.Angels Club, zorgen voor de beste Beats, adembenemende artiesten en grandioze effecten. Een perfecte nacht om uw zinnen te verzetten en mee te vieren.

01. Mei: Europa-Park Lente-aanvang en Meiboom plaatsen
In aangename sfeer wordt het bierseizoen officieel geopend om buiten te genieten van een hapje en een drankje. En dat alles in onze Biergarten met muzikale groepen. Naast het drinken kan u ook genieten van Bayerische flair en goed eten!

05. - 06. Mei: Sprookjesfeest
Ed Euromaus nodigt uit! Toffe verrassingen en acties wachten voor onze kleine bezoekers van 4 tot 12 jaar in Grimms Sprookjesbos.

05. - 06. Mei: Grease
Een must voor alle musicalfans! Grease biedt naast choreo en opgevende dialogen ook feest, plezier, romantiek en een huldiging aan de tijd, waarbij de sterkte zo belangrijk was voor de muziek. Deze complete nieuwe input toont de Engelse originele songs en Duitse dialogen met een adembenemende belevenis, welke vandaag de zenuwen van de tijd overtreft. Deze musical maakt een stop op 5 & 6 mei in Europa-Park Arena.

12. Mei: Eurovisiesongfestival
Wanneer het om de songs van Europa gaat, dan is het: „12 points go to…!“, tijd voor het Eurovisiesongfestival. Europa-Park laat dit muziekfestival zien op vijf grote videowanden en nodigt jullie hiervoor uit In Bar Colosseo van het vier sterren superieur hotel Colosseo.

13. Mei: Sprookjesachtig Moederdag
Deze dag draait alles om sprookjes. De Kinderen kunnen een tof geschenk voor hun moeder maken en meedoen met talrijke interactieve acties.

15. Mei: Voormalige "Nieuwe Perspectieven"
Voor deze activiteit begroet Marianne Mack sporter Joey Kelly. Met absolute discipline, kracht heeft hij ziel bereikt. Bij zijn voordracht „NO LIMITS - hoe bereik ik mijn geest“ vertelt Joey Kelly over zijn levensweg en laat de luisteraar deelnemen aan zijn geheime missie.

15. - 16. Mei: Wetenschappelijke dagen voor de kinderen
Talrijke experimenten en belevenissen in Europa-Park Arena nodigen uit om deel te nemen en begrijpen

Vanaf 27. Mei: Immer wieder sonntags
De geliefde entertainer en moderator Stefan Moss presenteert ook opnieuw dit jaar 16 afleveringen van „Immer wieder sonntags“ en live te zien op ARD. De genodigden en kijkers beleven Volksmuziek- en schlagersterren van dichtbij op het festivalterrein in Europa-Park!