Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

22 maart 2018,  het is donderdag en over 2 dagen gaat het park open. Wij, EPfans.club, mochten op uitnodiging een kijkje nemen en verslikken ons bijna bij het zien van zoveel nieuwigheden en de grote bedrijvigheid in het park. deze winter zijn er een 300-tal werkzaamheden gedaan of nog bezig. We komen nog terug op alle nieuwigheden na het weekend maar wilden jullie nu al wat informatie en foto's delen van ons bezoek.

Formule 1-thema wereld MONACO in de Mercedes-Benz-hal, gewijd aan de zegevierende Silver Arrows, hun chauffeurs en hun team

Nieuwe shows:Parade: Ed’s Party Parade ‘Let‘s Dance!’ vanaf de zomer, Spaans Themadeel: The Dark Prince, Carnival in Venice: Dazzling Illusions, Poppen Theatre: One Million Years ago, Children's Theatre: The Twisted Storybook, Italiaans Open-lucht podium: Cabaret Italiano; Welkom Show + Tot ziens Show, Kasteel Limerick: Ed en de Piraten, een handpoppen-show, Bamboe Baai: The House of Chinese National Circus – The never ending performance’ , Flamenco: El Rincon, High Dive Show: Piratas da Atlantica (dagelijks van 21ste Juli – 9de September 2018)

Snorri, het nieuwe figuurtje dat de hoofdrol speelt in Rulantica, kwam zich voorstellen en onthulde ook meteen het nieuwe treingedeelte die binnenkort zijn ritjes gaat maken in Eurosat - CanCan coaster.

Duitslands bekendste treinmachinist Lukas en zijn beste vriend Jim Knopf bieden vanaf het seizoen 2018 vele spannende treinritten aan. De twee hoofdfiguren uit de kinderboekenserie van Michael Ende nodigen jong en oud uit om in te stappen in de nieuwe attractie in het Duitse themagebied.

Gelijktijdig met de Duitse première van de verfilming van "Kim Knopf en Lukas de treinmachinist" (op 29 maart 2018) is het mogelijk om dit stukje cultuurgoed in het grootste attractiepark van Europa te beleven.

We hadden het al enige tijd terug aangekondigd dat  LINDT de plaats ging innemen van MILKA als het over chocolade gaat. Het ziet er allemaal lekker uit en nu met Pasen in aantocht kan de Paashaas er niet ontbreken. Er zijn 3 Lindt shops in het park (Lindt Maître World, Lindt Magazin, Lindt Stübli)

In het Engelse themadeel vind je nu ook een Paddington winkeltje en er is nog een winkeltje bijgekomen maar dan in het Russische themadeel. Daar vindt je nu een collectie wagentjes terug van Alpha Mods.

In het zomerseizoen van 2018 kijkt de geliefde Paddington Bear uit naar zijn eigen show in het grootste themapark van Duitsland. In "Paddington on Ice - The Marmalade Mission" begint hij aan een spannend nieuw avontuur naast de professionele kunstschaatsers van Europa-Park. De 30 minuten durende familie-show in het Griekse themagebied zal bezoekers meerdere keren per dag betoveren en Paddington's geliefde sandwich met oranje marmelade zal zeker niet worden vergeten.

"Liberté", de bistroboot in het Franse themagebied met 70 zitplaatsen op 2 dekken is nu aangemeerd.

wordt vervolgd....