Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De bekendste locomotief bestuurder van Duitsland, Lukas en zijn beste vriend Jim Knopf, zullen vanaf het begin van het seizoen in 2018 vele opwindende treinritten in Europa-Park verzorgen. De twee hoofdpersonen uit het klassieke kinderboek van Michael Ende nodigen de passagiers uit om ritjes te maken in het uitgebreide Duitse themagebied. Passeer machtige bergen en liefdevol ontworpen huizen. De attractie voor kinderen "Jim Knopf - Jreis door Lummerland" presenteert zichzelf als een avontuur voor jong en oud en maakt het eiland met twee bergen op een spannende en interactieve manier groots om te ervaren.

Zodra de locomotief Emma stopt, start de volgende tour door Lummerland en vier nieuwe passagiers kunnen aan boord van de trein in de spannende om in een drie minuten durende Familie thema rit te duiken. Michael Ende "Jim Button - reis door Lummerland" blij samen met zijn dappere hoofdpersoon Jim en Luke en de prachtig ontworpen scènes van 24 maart 2018 uitgebreid White thema.
Terwijl het aandrijfsysteem op alle acht treinen door Mack Rides gemoderniseerd werd en uitgerust werden met echte stoom en een zelf te bedienen bel ontstaan ​​zo groot gedetailleerd en gemodelleerde nieuwigheden langs de route. In overeenstemming met de theatrale versie van de live bewerking van "Jim knop en Luke de Locomotief bestuurder" (van 29 maart 2018 landelijk in theaters en in het Magic Cinema van Europa-Park) in samenwerking met Warner Bros., Rat Pack, Malao en het landgoed van Michael Ende , de opname van dit Duitse en intergenerationele culturele erfgoed in het hart van het populairste pretpark van Europa.

"Michael Ende is een geweldige verteller die in zijn romans vele werelden van poëzie en avontuur heeft gecreëerd. De familie Mack transformeert al generaties lang fantasiewerelden in opwindende realiteit. Jim Knopf met zijn Lummerland heeft nu een vaste plaats verworven in de fantastische wereld van het traditionele familiebedrijf. We wensen de bezoekers veel plezier! ", Zegt Roman Hocke, de vertegenwoordiger van de erfgenamengemeenschap Michael Ende.

Na vijftien jaar intensieve voorbereidingstijd is bioscoopproducent Christian Becker (van o.a."Wickie en de sterke mannen", "Hui Buh de kasteelgeest") blij dat parallel aan de filmlancering op 29 maart, ook de talrijke bioscoopbezoekers een reis door Lummerland in Europa-Park kunnen maken. Regisseur Dennis Gansel voegt hieraan toe: "Als grote Europa-Park-fan ben ik er bijzonder trots op dat er nu zelfs een eigen Jim Knopf-attractie is! Ik ben al zo goed mogelijk aan het trainen met mijn één jaar oude zoon, dat hij daar zo snel mogelijk een ritje met mij kan maken. Lummerland, we komen eraan! '

"Warner Bros. Consumer Products werkt graag samen met het Europa-Park in Rust aan" Jim Knopf en Luke the Locomotive Leader ". Met Jim Knopf verhuist een van de populairste kinderboekkarakters met een eigen themarit naar het grootste pretpark in Duitsland. Om samen te vallen met de theatrale release van de realtime filmaanpassing op 29 maart 2018, is dit jaar het begin van een groots avontuur voor het hele gezin door de fantasierijke wereld van Jim Knopf, Lukas en de Emma-stoomlocomotief ", zegt Stefan Hausberg, Director Consumer Products van Warner Bros. Entertainment GmbH.

Het vogelperspectief toont de route van de nieuwe attractie voor kinderen "Jim Knopf - Reis door Lummerland"