Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Europa-Park sluit zijn deuren van 5 tot 23 november 2018 om zich te wijden aan de voorbereidingen voor het winterseizoen. Gedurende deze periode bieden de 4 * superior hotels van het park "Welness-weken", een afspraak voor ontspanning en gastronomische geneugten. Op het programma: verschillende formules voor overnachtingen, ontspanning in wellness- en spa-gebieden en culinaire hoogtepunten zoals een tapasavond, een fondue-avond of een diner rond Whisky. Bezoekers kunnen ook genieten van andere evenementen in november in Europa-Park: het Rolling Stone Park Festival (16 en 17 november), de ballonverlichting en de dinershow.

Uitzonderlijke nachten

Verschillende formules worden aangeboden om een welzijnsverblijf te garanderen. Voor paren biedt de aanbieding "Enjoy Two Time" een 4-gangenmenu en een droomnacht in een van de superieure 4 * hotels, gevolgd door een uitgebreid ontbijtbuffet. Met de aanbieding "Beste vrienden" kunt u genieten van een goedkope nacht en exclusieve "Wellness-weken". Maximaal 4 vrienden kunnen meedoen. Voor het meest feestelijke, belooft de aanbieding "Après-ski-avond en overnachting" een sfeer die wintersportplaatsen in het chalet Erdinger waardig zijn. En niets beter dan een nacht, inclusief ontbijt, in een comfortabele kamer om te herstellen.

Exclusieve wellness behandelingen


De wellness- en spafaciliteiten van de hotels "Santa Isabel", "Bell Rock" en "Colosseo" zijn gecertificeerde 5-sterren Wellness: ontspanning gegarandeerd.

Massages, gezichtsbehandelingen en verschillende opties voor stelletjes, gezinnen en kinderen worden aangeboden in het hotel "Santa Isabel". Aan de kant van de wellness- en spa "Colosseo" staan de voordelen van het oude Rome centraal: behandelingen met actieve ingrediënten gemaakt van druiven, thematische behandelingen voor twee- en dagspel-pakketten. Het aanbod van het Bell Rock Hotel omvat massages, schillen en bodywraps gemaakt van zeeproducten. Tijdens Happy Hour (van maandag tot donderdag van 12.00 tot 16.00 uur) krijgt u 10% korting op alle behandelingen.

Gourmet genoegens

Elke zondag bieden de hotels "Bell Rock" en "Colosseo" een heerlijke brunch die je zelf samenstelt van het gevarieerde buffet dat beschikbaar is. Wat betreft de "New York Sunday Brunch" Hotel "Bell Rock", de eerste zondag van de maand, het past de typische keuken van de Big Appel, alle vergezeld van een glaasje champagne.

Voor liefhebbers van Spaanse gerechten kan je naar het hotel "El Andaluz" voor een tapasavond. Traditionele muziek als bonus zorgt voor een reis naar het zonnige zuiden.
Aan de zijkant van het restaurant "Sala Santa Isabel", in het hotel met dezelfde naam, staat fondue in de schijnwerpers. Begin met een Chinese fondue, gevolgd door een Bourgondische fondue om soepel met de chocoladefondue af te sluiten.

In het gezelschap van de expert Michael Renniesis er op de avond "Whiskey, Wine & Dinner" op 7 en 8 november. Een evenement in twee fasen: ruik de aroma's en proef de smaken.

Op 22 november wordt de belangrijkste vakantie aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, Thanksgiving, gevierd in het Bell Rock Hotel. Een feestelijke maaltijd die Amerikaanse families waard is, inclusief de traditionele gebraden kalkoen, wacht de gasten.

In de "Silver Lake Saloon" van het Camp Resort staan ​​3 100% westerse formules op het programma. Op vrijdag en zaterdag worden tijdens speciale avonden met varkensvlees nachten live-countrymuziek gecombineerd met een lasso-show. Zondags zijn gewijd aan "Brunch Country" voor de lunch en "Western Night" met een 4-gangenmenu, drankjes en amusementspakketten.

Van 23 november 2018 tot 9 februari 2019 in de diner show van Europa-Park reizen de gasten in het bruisende Parijs van het begin van de 20e eeuw, een knipoog naar de samenwerking met de Moulin Rouge. Onder de barokke charme van het legendarische "Teatro dell'Arte", bieden meer dan 40 internationale artiesten 3u30 aan kleurrijke shows. Alle gesublimeerd door een sappige 4-gangen maaltijd samengesteld door Europa-Park's tweesterren-chef-kok, Peter Hagen-Wiest. De formule "Dinner & Dream" is de perfecte gelegenheid voor koppels en om deze unieke avond te voltooien door een uitzonderlijke nacht door te brengen in een van de 4 * themahotels.

Programma:


· Hotel "Castillo Alcazar"
Whisky - Diner: 7 en 8 november 2018

· Hotel «Colosseo»
Brunch kolossaal: elke zondag
Culinaire proeverijen: elke vrijdag en zaterdag (behalve 9 en 10 november

· Bell Rock Hotel
Thanksgiving: 22 november 2018
Gastronomisch buffet: elke zondag

· Hotel "El Andaluz"
Tapasavond: 7, 8, 9, 14, 15 en 22 november 2018

· Hotel "Santa Isabel"
Fondue-avond: 8, 9, 22 en 23 november 2018

· Camp Resort
Speciale avond met varkensvlees: elke vrijdag en zaterdag
Country Brunch: elke zondag tot 5 april 2019

Informatie en boeking: www.europapark.com/wellness_weken