Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Woensdag was de premiere van "Horror Nights - Traumatica" en EPfans Benelux was er dit jaar bij. Van 26 september 2018 tot 3 November elke vrijdag en zaterdag in elk geval op 2, 14 en 21 oktober en van 25 oktober tot 3 november dagelijks kan je, mits aankoop van aparte tickets, dit spektakel meemaken.

Meer dan 270 acteurs, 38 kg schmink, 95 liter filmbloed, 42 liter latex zijn er nodig om er een geweldige avond van te maken. De oppervlakte is 22.000m waarvan 2.500m² indoor is.

Er zijn 5 rivaliserende bende's die elk hun huis hebben: The Fallen, The Pack, Ghouls, Resistance en de Shadows. Verder zijn er nog 4 Scare Zones: Battle for Traumatica, Beyond Traumatica, hell on Wheels en Uprising. De show "Rebellion" die we hier wat lager uitlichten met foto's en voor de hongerigen zijn er 4 horecazaken: Taverna Mykonos, Silverbullet Bar, Foodtruck en de Vampire's Club.

Ook volgende attracties zijn geopend: Fluch der Kassandra, Matterhornblitz, Abenteuer Atlantis en Pegasus.

Na de apocalyps

Het kwaad heeft de macht overgenomen in een wereld na de Apocalyps. Afschuwelijke wezens heersen en verspreiden angst en horror bij "Horror Nights - Traumatica", het meermaals bekroonde horror-evenement in Europa-Park. Van 26 september tot 3 november 2018 strijden 5 rivaliserende groepen  voor de macht, en de bezoeker zit er middenin. Welke groep kies je? Wie helpt om ongeschonden uit de gevarenzone te komen? Iedereen moet zijn keuze maken en leven met die beslissing of sterven. The Fallen, The Pack, Ghouls, Resistance en Shadows zijn klaar voor de krachtmeting.

Miriam Höller als hoofdrolspeelster bij de "Horror Nights - Traumatica"

Myra Moon Mistress wordt belichaamd door stuntvrouw en presentator Miriam Höller, die als nieuwe hoofdactrice van het veeleisende en herhaaldelijk internationale prijswinnende formaat "Horror Nights - Traumatica", angst en terreur zal veroorzaken en zo een geheel nieuwe kant van zichzelf zal laten zien.

Sinds het begin der tijden heeft het licht gevochten tegen duisternis en duisternis tegen licht. Toen de zon voor de laatste keer in het westen onderging, leek dit gevecht beslist. De wezens van Traumatica kwamen uit de nacht om de aarde te regeren en de overblijfselen van de mensheid te slachten. Maar omdat de dood ook leven nodig heeft, creëerde de dageraad van de maan een godin met macht over de balans van overheersing in Traumatica: Myra Moon Mistress

Natuurlijk was het park ook nu weer tot in elk hoekje versierd met pompoenen, strobalen en maïs. Niet de volle 100% was al klaar tijdens ons bezoek maar dat zal tegen het weekend wel klaar zijn. De grote groep groenarbeiders was nog volop bezig met allerlei beplantingen en "finetuning"