Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vanaf nu schittert het Franse themagebied in Europa-Park opnieuw in volle glorie. Op 12 september 2018 vierden de familie Mack en de genodigden zoals sterrenregisseur Luc Besson, acteur Henning Baum en bokskampioen Regina Halmich, de officiële opening van de vernieuwde "Eurosat - CanCan Coasters" en de innovatieve "Eurosat Coastality" -attractie.

Kort in de namiddag ontvingen de ongeveer 250 internationale persvertegenwoordigers waardevolle informatie over de uitgebreide bouwwerkzaamheden van de populaire Eurosat-ride met een investering van ongeveer 30 miljoen euro voor het hele themagebied. De tracks en treinen in de iconische sfeer zijn volledig vernieuwd en de technologie en het thema zijn genereus herzien. Vanaf de start beleven de bezoekers een speciale 'nachttreinrit' door het verlichte Parijs. Op dezelfde manier presenteert de hele façade zich met een levendige blik en neemt hij gasten mee op een reis door de rijke geschiedenis en cultuur van Frankrijk, in navolging van de bekende bezienswaardigheid "Moulin Rouge", het Parijse handelsmerk voor plezier en entertainment sinds 1889.

Ten slotte biedt Eurosat Coastiality een wereldwijd unieke virtual reality-ervaring aan de achterkant van het gebouw in het Franse themagebied. Een wereldpremière die nog vóór de eigen VR-achtbaanrit beleefd en waarbij bezoekers hun virtual reality-koptelefoon in een pre-show al dragen. Wat daarna volgt is een compleet nieuwe ervaring in de internationale pretparkindustrie: met de headset aan lopen bezoekers niet alleen door het station in virtual reality, maar stappen ook in de "Eurosat Coastiality" -trein en genieten dan van de innovatieve achtbaanrit zonder de VR-bril één keer te verwijderen.