Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het kwaad heeft de macht overgenomen in een wereld na de Apocalyps. Afschuwelijke wezens heersen en verspreiden angst en horror bij "Horror Nights - Traumatica", het meermaals bekroonde horror-evenement in Europa-Park. Van 26 september tot 3 november 2018 vechten vijf rivaliserende groepen om macht en de bezoeker zit er middenin. Welke groep kies je? Wie helpt om ongeschonden uit de gevarenzone te komen? Iedereen moet zijn keuze maken en leven met de beslissing of sterven. The Fallen, The Pack, Ghouls, Resistance and Shadows zijn klaar voor de confrontatie.

Sinds de ondergang van de mensheid dienen The Fallen het kwaad. Ze behoren tot de weinige overlevenden van de Apocalyps, maar ze hebben het niet ongeschonden overleefd. De geest heeft geleden. Ze voeden zich met ongedierte en ratten in het donker. Velen van hen zijn al het slachtoffer geworden van de andere facties of zijn de straten van Traumatica ontvlucht. Alleen de gekste bleven in hun vervloekte schuilplaats. De helft van hen slaagde erin de afhankelijkheidsketens van hun meesters te doorbreken. Nu lopen ze tegen hen aan. De andere helft blijft onderworpen aan de bloeddorstige heersers en jaagt op slachtoffers voor de onderdrukkers, in de hoop beloond te worden met een oneindig leven. Als je niet snel genoeg kunt ontsnappen, kom je in een nonsens terecht - in de Geesten van de Waanzin.

In de bende oorlog loopt niet de beer, maar de wildste wezens die je ooit hebt gezien. De snode motorbende Het Pack drijft hier zijn kattenkwaad uit en heeft de macht overgenomen. Mad Dog had een goede tijd als leider van de moorddadige weerwolfmutanten, maar nu is er een brute machtsstrijd uitgebroken. Zijn tegenstander is goed op weg om de bende in handen te nemen onder de vlijmscherpe klauwen. De kibbelende, luidruchtige en stinkende bikers met hun hellewielen geven met hun enorme gestalte en hun harige lichamen een dreigend beeld. Rellen en vandalisme staan op de agenda voor de lompe types. Als ze een spoor hebben afgelegd, zullen ze hun slachtoffers niet verlaten. De krijgstroepen waren uitgerust door hun meesters met destructieve kracht. Je moet snel zijn om te ontsnappen aan de gigantische klauwen van vervelende wezens.

De wereld is onder de heerschappij van angstaanjagende wezens. Maar de heer beschouwde sommige van hen als onwaardig. Deze arme schepsels veranderden in afschuwelijke, kromme wezens die diep onder het aardoppervlak leven en vegeteren in de kwaadaardigheid. De Ghouls hebben zich een weg omhoog gewerkt vanuit de pikzwarte duisternis van hun pikzwarte grotten. Haar dorst naar menselijk bloed is zo sterk als altijd. Nu worden ze geleid door hun koningin specifiek om te jagen.
Operation: Reboot is begonnen: Doden en gewonden worden teruggestuurd naar de strijd als cyborgs en versterken het verzet. De gevechtsmonsters maken zich klaar voor de strijd. Gewapend met geweren, kettingzagen en messen aan de tanden vervolgen ze elk leven. De high-speed jacht begint. Alleen zij die snel zijn, kunnen ontsnappen. En de situatie wordt steeds bedreigender omdat de cyborgs zijn besmet met een computervirus en niet meer onder controle zijn.

In legendes dragen ze vele namen - bijvoorbeeld demonen of bloedzuigers. Menselijke tongen kunnen hun naam niet uitspreken en ze Shadows noemen, als ze oprijzen uit schaduwen. Het waren genadeloze heersers, nu worden ze zelf opgejaagd en moeten ze zichzelf verdedigen in Shadowborn: Riot. Hun dienaren, The Fallen, komen tegen hen op en nemen vreselijke wraak.
Sinds het begin der tijden heeft het licht gevochten tegen duisternis en duisternis tegen licht. Toen de zon voor de laatste keer in het westen onderging, leek dit gevecht beslist. De wezens van Traumatica kwamen uit de nacht om de aarde te regeren en de overblijfselen van de mensheid te slachten. Omdat de dood ook leven nodig heeft, creëerde de dageraad van de maan een godin met macht over de balans van overheersing in traumatica: Myra Moon Mistress. Gewapend met haar vurige zwaard kan ze het bestaan van elk wezen in Traumatica wissen. En zij is de eigenaar van de zeldzaamste substantie in het universum genaamd "Moonshine", het "vuur van het leven". Alleen de erotische meesteres weet hoe ze het moet halen uit het bloed van de Shadows. Elk wezen dat een druppel Moonshine heeft geproefd, zal nooit het gevoel van onoverkomelijke kracht en vitaliteit vergeten. Slechts enkelen winnen de gunst van de minnares en worden een deel van hun volgelingen.

Met "Horror Nights - Traumatica" heb je de keuze: Val je voor de waanzin van de Ghosts of Madness? Wil je onschuldige mensen jagen met The Pack? Alle menselijke eigenschappen als ghoul verliezen? Wil je vechten voor macht met Resistance? Of vecht je samen met de Shadows tegen de onderdrukking? Nu moet je snel beslissen, voordat de wereld gedoemd is. De tijd van "Horror Nights - Traumatica" is begonnen!
De volgende attracties zijn open naast de horrorhuizen en de Scarezones-veldslag voor Traumatica, Beyond Traumatica, Hell on Wheels en Uprising: Cassandra Curse, Matterhornblitz, Abenteuer Atlantis en Pegasus.

"Horror Nights - Traumatica" vindt plaats van 28 september tot 3 november 2018 op vrijdag en zaterdag en op 26 september, 2, 14 en 21 oktober en van 25 oktober tot 3 november 2018 dagelijks. De premiere is op 26.9. Kaartjes voor zaterdagen en voor de periode vanaf 25.10 uur. - 03.11. zijn alleen vooraf beschikbaar. Alle toegangsprijzen op www.traumatica.com. De toegang is vanaf 18.45 uur, beginnend om 19.30 uur.
Om 21.00 en 22.30 uur vindt de Traumatica Show "Rebellion" plaats in de ijsarena.