Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Deze week heeft Booking.com, een van 's werelds grootste digitale reisplatforms, de felbegeerde Guest Review Awards toegekend. Tijdens de zevende editie van de jaarlijkse ceremonie onderscheidde het bekende internetportaal niet alleen accommodaties, maar ook de meest gastvrije plaatsen ter wereld. Met zijn uitzicht op de Bondsrepubliek liet de gemeente Rust met het grootste pretpark van Duitsland zelfs populaire steden zoals Berlijn, Hamburg of München achter en nam een ​​fantastische eerste plaats in.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Met meer dan 5,6 miljoen bezoekers overtrof het grootste recreatiepark van Duitsland in 2018 het bezoekersrecord van het voorgaande jaar. Europa-Park eigenaar Roland Mack: "We zijn erg blij dat de gasten ondanks de brand in mei zo loyaal zijn gebleven. De lange warmteperiode in de zomer was niet bevorderlijk, maar oktober met Halloween en het winterseizoen hebben alles in evenwicht gebracht. "2018 was het jaar van de grootste bouwactiviteit voor Europa-Park in de meer dan 230-jarige geschiedenis van de familie Mack. "Europa-Park wordt steeds meer een trendsetter en is de eerste exploitant in Duitsland die een tweede pretpark in Rust bouwt met de nieuwe waterwereld 'Rulantica' en het hotel 'Krønasår'. Met twee parken, zes hotels en het multifunctionele Confertainment Centre op een totale oppervlakte van 145 hectare hoeven we nergens ter wereld voor terugdeinzen. Ons hele resort wordt een continentale vakantiebestemming voor het hele gezin ", zegt Roland Mack.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

De startfase voor deelname aan Rollercoastergirl 2019 is aangevangen. Deze maal zal de top 10 online gekozen worden. 

Het concept van Rollercoastergirl 2019:

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Het ging letterlijk om de worst en uiteindelijk was hij altijd al overtuigend! Op de vakbeurs voor de vleesindustrie, de SÜFFA in Stuttgart, zegevierde "Walters Urwurst" dankzij zijn unieke recept en kreeg de gouden award in de gekookte worstwedstrijd. Sinds juni 2017 kunnen bezoekers van Europa-Park genieten van de knapperige lekkernij in Walter's worstkraam in het Duitse themagebied. Het recept voor de originele worst komt van Walter Börschig, een van de eerste leveranciers van Europa-Park en wordt nog steeds geproduceerd door de slagerij Franz Winterhalter GmbH voor het grootste pretpark van Duitsland. 150.000 originele worsten zijn geconsumeerd sinds de herintroductie van deze klassieker.