Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

André Weinand is fitnesscoach in het hotel resort van Europa-Park en heeft afgelopen zaterdag 16 februari 2019 opnieuw de wereldtitel 'traplopen' binnen weten te slepen. Hij verbrak zijn oude record met 9 minuten en legde de verticale afstand van 42,195 kilometer nu in 10 uur en 4 minuten af! Hij trainde hiervoor onder andere in het trappenhuis van het viersterren superior hotel 'Bell Rock' van Europa-Park.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

De gemeenteraad en districtsbouwmeester geven het groene licht voor de gebieden die zijn verwoest door de brand in het Europa-Park in Rust. En ook in de buurt kunnen de graafmachines starten voor een nieuw hotelgebouw.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Chip Cleary is nog nooit iemand geweest die genoegen nam met het gewone. Hij is een levenslange dromer en heeft zijn carrière doorgebracht in de attractiesindustrie, waar hij het ene revolutionaire idee na het andere opriep.

Toen waterparken pas eind jaren tachtig echt van de grond kwamen, begon ik te dagdromen over wat de toekomst zou kunnen zijn, "zegt hij. "En ik besefte dat waterpark attracties bijna universeel zijn. Iedereen kan op een waterattractie. "

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Deze week heeft Booking.com, een van 's werelds grootste digitale reisplatforms, de felbegeerde Guest Review Awards toegekend. Tijdens de zevende editie van de jaarlijkse ceremonie onderscheidde het bekende internetportaal niet alleen accommodaties, maar ook de meest gastvrije plaatsen ter wereld. Met zijn uitzicht op de Bondsrepubliek liet de gemeente Rust met het grootste pretpark van Duitsland zelfs populaire steden zoals Berlijn, Hamburg of München achter en nam een ​​fantastische eerste plaats in.