Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

De gemeenteraad en districtsbouwmeester geven het groene licht voor de gebieden die zijn verwoest door de brand in het Europa-Park in Rust. En ook in de buurt kunnen de graafmachines starten voor een nieuw hotelgebouw.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Chip Cleary is nog nooit iemand geweest die genoegen nam met het gewone. Hij is een levenslange dromer en heeft zijn carrière doorgebracht in de attractiesindustrie, waar hij het ene revolutionaire idee na het andere opriep.

Toen waterparken pas eind jaren tachtig echt van de grond kwamen, begon ik te dagdromen over wat de toekomst zou kunnen zijn, "zegt hij. "En ik besefte dat waterpark attracties bijna universeel zijn. Iedereen kan op een waterattractie. "

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Deze week heeft Booking.com, een van 's werelds grootste digitale reisplatforms, de felbegeerde Guest Review Awards toegekend. Tijdens de zevende editie van de jaarlijkse ceremonie onderscheidde het bekende internetportaal niet alleen accommodaties, maar ook de meest gastvrije plaatsen ter wereld. Met zijn uitzicht op de Bondsrepubliek liet de gemeente Rust met het grootste pretpark van Duitsland zelfs populaire steden zoals Berlijn, Hamburg of München achter en nam een ​​fantastische eerste plaats in.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Met meer dan 5,6 miljoen bezoekers overtrof het grootste recreatiepark van Duitsland in 2018 het bezoekersrecord van het voorgaande jaar. Europa-Park eigenaar Roland Mack: "We zijn erg blij dat de gasten ondanks de brand in mei zo loyaal zijn gebleven. De lange warmteperiode in de zomer was niet bevorderlijk, maar oktober met Halloween en het winterseizoen hebben alles in evenwicht gebracht. "2018 was het jaar van de grootste bouwactiviteit voor Europa-Park in de meer dan 230-jarige geschiedenis van de familie Mack. "Europa-Park wordt steeds meer een trendsetter en is de eerste exploitant in Duitsland die een tweede pretpark in Rust bouwt met de nieuwe waterwereld 'Rulantica' en het hotel 'Krønasår'. Met twee parken, zes hotels en het multifunctionele Confertainment Centre op een totale oppervlakte van 145 hectare hoeven we nergens ter wereld voor terugdeinzen. Ons hele resort wordt een continentale vakantiebestemming voor het hele gezin ", zegt Roland Mack.